Linkelne valaki egy letölthető C könyvet? Formátuma lehetőleg olyan legyen amit a libre office meg tud nyitni.
Figyelt kérdés
Sajnos csak mobilról tudok netezni és elég lassú a net ezen. Eltartott egy darabig mire ide feljöttem. Amiből most tanulgatom az elég ótvar könyv.2011. nov. 3. 17:12
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi már szedem is.
Pethő Ádám - abC programozási nyelvkönyv
Egyszerűen borzalmas az elrendezés meg maga a könyv is. Pl a függvényeknél találkoztam olyannal hogy leírt egy fv. példát ami nem működött, a hibajelentésekből bogarásztam ki hogy mik hiányoznak belőle. 6 oldallal később leírta(hibásan) hogy a programban hogyan lehet használni. Olyanokat se említ meg hogy a main elé kéne egy void is.
2011. nov. 3. 18:36
3/5 A kérdező kommentje:
Most valaki egy olyat belinkelne ami a ma is használt szabvány szerint íródott? Csak mert amit kaptam az olyan régi hogy az stdio fv. könyvtárban használt nevekkel készíti a fv.ket ami hát nem jó......
2011. dec. 2. 09:04
4/5 anonim válasza:
Az elsőként linkelt K&R pont olyan. Nekem van egy 2008-as könyvem, abban is ugyan az van, illetve az egyetemen is úgy tanultuk, ahogy a K&R-ben van.
Mondanál egy példát, hogy neked miért nem felel meg?
5/5 A kérdező kommentje:
Mert pl olyan fv. neveket használ amiket az stdio már használ. Amúgy ez egy 1984-es könyv. Nem hiszem hogy a 2008-asba is pont ez van.
2011. dec. 5. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!