Mikor elindítom a laptopot csak egy szürke csík kezd el villogni. Miért?
lehet, hogy ezt rosszul értelmeztem, de ha jól értem, dvd-ről szeretnéd inditani a windows-t.
elmondom neked, hogy ez a windows 7 enterprise edition utáni kiadásokban ez nem lehetséges. és az ultimate újabb.
azért villog ott az a szürke csík, mert azt jelzi, hogy boot-napló írási hiba (mert nem tudja módosítania dvd tartalmát). ez esetben tedd fel a windows 7-et a gépre.
a másik értelmezés szerint feltelepítetted, de nem működik. Nekem egy IBM ThinkPad T60-as laptopom van, és nálam is ugyanez volt a hiba.
Nálam az volt a hiba, hogy nem volt meg a bott-driver. Ez esetben kérj egy haverodtól vagy valakitől egy olyan windows 7 telepitőt, aki már sikeresen feltelepítette a gépére, és mükszik neki.
De ha elmondod a cimed, én küldök neked egyet postán, igy jobb lesz, mert ez biztos mükszik
a dvd a tied lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!