Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet formnak animált...

Hogy lehet formnak animált hátteret adni? (C#) Sürgős

Figyelt kérdés
A kérdés mindent, takar. Egy animált gifet szeretnék háttérnek adni a formnak. Hogyan lehetséges?
2011. okt. 23. 00:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De képzeld el arra gondoltam hogy én rontottam el valamit ezért kértem egy kódot h hogy kéne írni :) Tudom hogy a logikus gondolkodás, nehezére esik némelyik embernek, de ha kérdezek valamit általában nem azért kérdezek mert valaki rosszul mondta el hanem mert én nem értettem meg. Tehát igen tudom hogy én rontottam el valamit ezért kértem kódot. :)
2011. okt. 23. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam gif-fel, ha BackGroundImage-ként használod, nem jeleníti meg az animációs fázisokat, csak a kezdőképet.

De mi lenne, ha kiraknál egy picturebox-ot, ami az egész formot elfoglalja? Abban tutira működik az animgif..

2011. okt. 23. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Vgy milenne ha spritebachban csinálnád?
2011. okt. 23. 21:18
 14/16 A kérdező kommentje:
pictureboxal is próbáltam azzal se megy. :S
2011. okt. 23. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig úgy mennie kell, kipróbáltam..
2011. okt. 23. 22:07
 16/16 Pj0tr ***** válasza:
Azért kell másik szálban indítani a web service hívást (ha szinkron hívást csinálsz), mert a UI szála "megáll" a hívás idejére így nem fog animálni a pictureboxban a gif.
2011. nov. 3. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!