C++ tökéletes ablakos alkalmazások készítésére?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 01:34
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy nagy és komolyabb ablakos alkalmazás készítésére mint pl a maya 2012 vagy a 3dsmax,photoshop,unity.
Tökéletes erre a célra a c++?
2011. okt. 2. 01:39
3/10 A kérdező kommentje:
Léci írjatok tudnom kell,hogy a c++ teljesen jó programozási nyelv ablakos alkalmazások készítésére. köszi.
2011. okt. 2. 05:03
4/10 anonim válasza:
Igen, a C++ erre alkalmas. De ezt már feljebb leírták.
5/10 anonim válasza:
Alkalmas de szerintem nem tökéletes. Leszáradnak az ujjaid mire egy Maya-hoz hasonló UI-t lepötyögsz c++-ba. Visual Basic vagy C# sztem alkalmasabb erre a célra.
6/10 anonim válasza:
Igaz, igaz. Én is C#-ban írnám ha hasonlóra vetemednék :D
7/10 anonim válasza:
Alkalmas, de messze van a tökéletestől. C#, ha csak windows.
8/10 A kérdező kommentje:
És mire jó a C++?
2011. okt. 4. 00:54
9/10 anonim válasza:
A C++ nagy előnye, hogy piszok gyors programokat tud vele írni az, aki jól ért hozzá. Egy 3D-s alkalmazás motorját pl. érdemes C++-ban írni, mert hatékony.
Emellett C++-al mindent meg lehet csinálni, univerzális. De vannak helyzetek, amikor nem élvez előnyt más nyelvekkel szemben (pl. ablakos alkalmazások).
10/10 anonim válasza:
Én sem maradok ki a sorból! IGEN :D Ez jó arra is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!