Hogyan futtathatok egy programot, úgy, hogy azt a feladatkezelő ne írja ki?
úgy hogy fut, de mégsem fut.
valamibe rejtsd bele, ami nem gyanús.
pl.: bat fájlokat, batch programozásból cmd-ben futtatunk ugye. akkor a cmd-t látod feladatkezelőben, nem pedig a bat-ot.
tehát ha van 1 forráskódod, úgy írd meg h pl.: a java futtassa, és ha fentvan a java, nem lesz gyanus.. na pl.. :)
Ja futtatni, akkor előző válaszom téves (írásra írtam).
Jobbklikk ->futtatás mint... és ott egy másik felhasználó nevében indítod, de azt is látni fogják, ha megynomják a "minden felhasználó folyamatának mutatása" gombot.
15:46
Akkor meg minek akarod elrejteni?
ez úgy van, hogy futtatnék egy programot(pl:program.exe)
és ezt a feladatkezelőben ne írja ki, hogy futtatom. mert amikor kipipáljuk, hogy az összes felhasználó folyamatainak mutatása. ekkor bejön még jó sok pl: helyi szoláltatások, feladatütemezők,stb... a lényeg, hogy nem akrom, hogy ezt lehessen látni. de mivel már rájöttem, hogyan lehet "inject"-elni azóta meg van oldva a problémám.(am a program.exe- az egy cache és egyéb felesleges dolgok keresésére/törlésére szolgálna, de mivel sok más programot is megírtam és az összeset bele injecteltem egy-be, azóta elég rendesen fagy a gép :D de elértem amit akartam.)ez megcsináltam úgy, hogy megírtam az összes programot dll -re ezek után írtam még egyet ami ezeket felügyeli. szóval ezt lezárnám, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!