Php. Ini-ben hogy tudom letiltani a hibaüzeneteket?
Figyelt kérdés
És honnan tudom letölteni a php.ini-t. És ha lötöltöm ha valaki megadja a linket és beállítom hogy ne mutassa a php hibákat utána mit kel csinálni? Fel kel tölteni a szuerverre vagy mi? SEGÍTSÉG!2011. júl. 23. 18:24
1/5 Mugen válasza:
A php.ini telepítve van valamilyen gépre. Ez lehet a te géped is. Elsőnek írd le hogy hol ír ki hibát a weboldaladon. Ha a saját gépeden teszteled, vagy a szerverre feltöltöd és azon futtatva írja a hibaüzeneteket?
2/5 Mugen válasza:
bocsi hülyeséget írtam a php.ini az egy konfigurációs fájl. a php van telepítve valamilyen gépre és azt kell beállítanod.
3/5 A kérdező kommentje:
És hova kel a már beállított php.ini-t tenni fel kel tölteni a tárhelyre?
2011. júl. 23. 18:37
4/5 anonim válasza:
Alapból abban a könyvtárban van egy php.ini-recommended (vagy valami hasonló file), ahova telepítetted a php-t (pl c:\php) Ezt átnevezheted, és lesz php.ini-d. Nem tudom milyen tárhelyről van szó, de hacsak nem a tied a szerver sztem nem fogsz hozzáférni ehhez.
5/5 Mugen válasza:
Ha nem válaszolsz a kérdésünkre akkor hogy segítsünk? A kérdés továbbra is: Hol van a php? A saját gépeden, a szervereden? Egy ingyenes webtárhely szolgáltató?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!