Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy működik ez a MouseEnter?...

Hogy működik ez a MouseEnter? (C#)

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy c#-ban van egy textboxom. Ha felé megy az egér, akkor a mellette lévő label-be írjon ki valamit, de ha a kurzor elment a felülete felől akkor a label legyen megint üres. A mouseEnter utasítással kell ezt megcsinálni, ha jól értelmeztem, az interneten találtakat, és megy is az hogy kiírjak labelbe szöveget, de nem tudom, hogy kell eltüntetni. Köszönöm, előre.
2011. júl. 9. 09:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Közbe találtam, egy kicsit bugyuta megoldást, kétlem, hogy ez lenne a rendes módszer, szóval még várom a válaszokat. :) De az én megoldásom, annyi, hogy a form-nak a mouseEnter utasításában, a label.text legyen üres, a gomb mouseenter utasításában, pedig legyen a szöveg a labelben. :)
2011. júl. 9. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
gondolom a mouseleave-vel lehet
2011. júl. 9. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Így célszerű megcsinálni:

void TextBox1MouseEnter(object sender, EventArgs e)

{

label1.Text = "most kiír valamit";

}

void TextBox1MouseLeave(object sender, EventArgs e)

{

label1.Text = "";

}

2011. júl. 9. 09:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. júl. 9. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!