Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » (Te) mivel programozol?

(Te) mivel programozol?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdtem el tanulni programozni (C-ben) , és ezeket a videokat nézegettem: http://www.youtube.com/watch?v=jgkILlf0KtQ&feature=related van könyvem is meg minden,de a könyvben nem írja hogy milyen programmal csináljam, csak aszt hogy hogyan. Ami a (youtube-os) videón van Code Block,azzal csak annyi a probléma hogy angol billentyűs és szinte semmilyen karaktert nem találok (csak hosszas keresgélés után) :S

Olyant is hallottam hogy jegyzettömb (alap szövedszerkesztő) be írják a progit. Ezt elmagyaráznátok hogy hogyan kel? (pl hogy futtasam ,stb...)

Te milyen programmal programozol?

ajánlanátok párat? (ingyeneset is légyszi)

köszi!!!

2011. jún. 18. 20:08
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Te mivel programozol?* (sry, csak így engedte)
2011. jún. 18. 20:10
 2/20 anonim ***** válasza:
Delphi
2011. jún. 18. 20:18
 3/20 anonim ***** válasza:
Notepad++, több tucat programnyelvet ismer. Beállíthatod, hogy épp miben programozol és különböző színnel emel ki mindent. Ja és ingyenes.
2011. jún. 18. 20:48
 4/20 anonim ***** válasza:
Visual Studio (C# nyelven) Van belőle ingyenes is (Express)
2011. jún. 18. 21:07
 5/20 anonim ***** válasza:

Pascal, Delphi

C-t csak olvasni tudom alapszinten, ezen a nyáron kellene változtatnom.

16/F

2011. jún. 18. 21:29
 6/20 anonim ***** válasza:

VisualStudio (és egyéb fejlesztőrendszerekbe integrált intelisense-es editor (Pl: Kylix, Delphi (CodeGear), Eclipse))

Nano

Gedit

Kate

Notepad++

Notepad

Edit

Credit

2011. jún. 18. 21:33
 7/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Általában nyelvtől függ, ha a OS fordít, Scriptnyelvek pl PHP, HTML, VB... csak el kell menteni megfelelő kiterjesztéssel amit begépeltél egy egyszerű szerkesztőbe.

Ha pedig nem ilyen script nyelv pl C, C#, Java... ezekhez van fordító, pl gcc, javac

Természetesen ha fejlesztő rendszered van, az egybefogja a fordítás, hibakeresés, szerkesztés, tesztelés, telepítőkészítés... eszközöket.

2011. jún. 18. 21:40
 8/20 anonim ***** válasza:
Microsoft Visual Express (C#, C++), Netbeans, Eclipse vagy jegyzettömb/notepad++ és az adott fordító
2011. jún. 19. 00:57
 9/20 anonim ***** válasza:
18%

Pascal, Delphi, Visual Basic, JavaScript, ActionSpript, PHP, ASP, AJAX, MySQL (igaz ez elkérdező nyelv nem programozási nyelv))

Tanulékony vagyok! Bármit megtanulok, amire szükség van!

2011. jún. 19. 02:15
 10/20 anonim ***** válasza:
80%
kár, hogy nem ez volt a kérdés :P :D
2011. jún. 19. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!