Ír nekem valaki ilyen programot? (roulette statisztika)
hello a programozáshoz egyáltalán nem értek, szóval nem is kérdésem van hanem kérésem...
Ha valaki vállalkozó kedvű és segítőkész nah meg persze ért hozzá úgyis megcsinálja.
Szóval. Van egy olyan tényem, hogy a roulette az szín tiszta matek. (az élőre gondolok)
Szeretnék egy olyan programot (akár php is megfelel)
amivel folyamatosan vihetem be a számokat. 0-36ig ugye.
szóval van már csomó számom amik követik egymást, és kellő adatmennyiség után dobna mindegyik számra egy statisztikát. tehát ha azt mondom h piros 14 volt az utolsó szám akkor dob egy statot arról, hogy a piros 14 után miket dobott legtöbbször a gép.
phpvel valahogy úgy tudnám elképzelni, hogy van 37 db táblám mindegyik táblába 37 db rekord, és mindig frissíteni a dbszámokat a táblában. ha valaki segít azt megköszönném, ha nem akkor így jártam.
esetleg én vagyok az egyetlen aki ilyenbe gondolkozik vagy van erre már megírt program???
Hát talán valószínűségszámítás:
mindig megadod hogy melyik jött ki és egy idő múlva sok szám valószínűsége kijön ezután már csak feltétel vizsgával meg kell nézned hogy melyik a legnagyobb és kész.
Gyakorisággal ugyan ez.
privát üzenetben eltudnád küldeni az e-mail címedet?
és majd ott mindent leírok mert az eredeti dolog meg van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!