Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudank MTA-n szervert...

Hogyan tudank MTA-n szervert csinálni?

Figyelt kérdés
DE lécc ilyen scriptek ház scriptek meg jólenne ha vlki tudna vidit is feltenni és lícc a válaszoljatok ne a helyesírásihibát basztassátok
2011. jún. 12. 19:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
aki azt írta hogy tudna segíten .....annak megkoszonném ha segítene te legalább nem ilyen akadémiákkal josz nekem + azt akartam hogy a kérdésemre válaszoljanak nem azt hogy az mta tudaományos akadémia én ezt elhiszem de azért jo lenne ha valaki segítene
2011. jún. 13. 13:15
 12/16 A kérdező kommentje:
jah és már mondtam nem akarok tudományos akadémiára járni+ilyen programvan és ezt most nemroszból de komolyan....énn zat szerettem volna h valaki a kérdésemre válaszoljon jah és akivel elószor irkodtam bocsi mert félre értettem azt hittem baszogatni akarsz
2011. jún. 13. 13:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek neked, írj privátot a részletekkel.
2011. jún. 13. 16:01
 14/16 A kérdező kommentje:
oks már írtam
2011. jún. 14. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Előszöris, ha már lepontozol, jól kioktatlak kiscsávó:

Az MTA elsőként Magyar Tudományos Akadémiát jelent, ha már programozás részbe írtad ki, taláj a Játékokhoz kellett volna, akkor kb 8 válasz köztük az enyémet is elkerülhetted volna. Másodszor ez komoly programozói feladat ha saját szervert akarsz, nem pedig módosított kis fost, bár én már rég nem játszom ilyen játékokkal, de senki nem fog egy rengeteg soros programot ingyen megírni neked, vagy aki meg is csinálja az eléggé hülye. Harmadszor, ha már valaki vette a fáradságot és válaszolt a kérdésedre, gondolok most az első válaszolóra, mi az istenért kell lecseszned őt? Teljesen érthető kérdést rakott fel, hogy segíteni tudjon, nehogymár azt képzeld magadról hogy ez ilyen egyszerű, ha nem tetszik egy válasz, normálisan is le lehet írni, kifejteni mit szeretnél.

A szerverrel kapcsolatban, ha egy rendes szervert akarsz, ahhoz bérelni kell a szervert, mert a te otthoni géped lehet akármilyen erős, nem fogja bírni, mert biztos játékra optimalizáltad az alkatrészeket, nem hosszútávú teherbírásra, hidd el az enyém is eléggé erős, mégsem bírtam szervert indítani. Ha meg ilyen "egyszer megcsinálod, aztán ha kilépsz majd megint megcsinálod" stílusút akarsz, akkor az nem lesz hosszúéletű, ha saját magadnak programozod a scripteket, akkor a fent említettek lépnek érvénybe.

Köszöntem a lehetőséget, piros kéz mehet

2011. jún. 15. 15:29
 16/16 A kérdező kommentje:
nos előszőr is mondtam már hogy neharagudjon az első aki írt mert én nagyon félreértettem hogy mit írt és sajnálom bevallom hogy ezt én csesztem el 2x ezt tényleg ilyen komoly nekm mindenki azt mondta hogy egyszerűegykető meglehet csinálni
2011. jún. 17. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!