Hol, vagy hogy tudnék alap fokú programozást tanulni és gyakorolni?
Kedves utolsó:
Angolul tudok. A google-t használni is tudom, de én nem arra voltam kíváncsi, hogy ki trollkodik. Amúgy szerintem a válaszod sem volt teljesen trollkodásmentes.. De nyugi, nem is linkeket kértem, hanem, ha olvassátok a címet, de mind1.
Kérdező: nem én használtam a "retardált noob" kifejezést. Másrészt meg ha ekkora pro vagy, akkor mi a probléma?
Figyelj, válaszolok is ám:
Első lépés: válaszolj magadnak a kérdésre, miszerint miért akarsz programozást tanulni.
Második lépés: ennek megfelelően válassz programozási nyelvet.
Harmadik lépés: a Google (vagy más) kereső segítségével nézz utána általánosságban a programozásnak (programozás-elmélet), majd tölts le forráskódokat, dokumentációkat, függvényreferenciát. Ha konkrét feladatot kell megoldj, akkor lehetőleg egy ahhoz hasonló kész forrást keress.
Negyedik lépés: programozási nyelvtől függően erősen különbözhet a futtatás - azaz gyakorlás - folyamata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!