Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » én 3D grafikusként dolgozok...

én 3D grafikusként dolgozok de egyre jobban kezd megtetszeni a c# programozás, de a matek tudásom nem tér ki mátrix ás egyéb számításokra, egyszerű programok tervezéséhez nagyon fontos hogy nagy matekzseni legyél?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 21:33
 1/6 VODKA0710 ***** válasza:
Egyszerűbb programoknál egyáltalán nem szükséges.
2011. jún. 5. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
inkább logika és a nyelv alapos ismerete a szükséges és persze attól hogy milyen programokat szeretnél tervezni,egyébként meg a matematikai függvények ugyanúgy megvannak a nyelvbe, nem kell matekzseninek lenned a mátrix számítást is elsajátíthatod könnyen egy valószínűségszámítás vagy egy optimalizálási eljárást átnézve
2011. jún. 5. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, érdekel a téma ráadás azt mondták jó ha az ember tisztába van ezzel is nem csak a 3D modellező programokkal igaz nehéz lesz 3D témakörben dolgozni továbbképezni magam és mellette megtanulni egy nyelvet az alapjaitól de megpróbálom. Szeretnék ezzel is eljutni olyan szintre hogy pl egy számlázórendszert stb tudjak írni egyszóval hasznos programokat.
2011. jún. 5. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Amíg a 3D-t és a programozást nem kevered össze, addig csak ritkán kell igazán matektudás. Amint 3D grafika bejön, elég komoly tudás kell, vagy nagyon sokat fogsz próbálgatni.
2011. jún. 6. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Tanuld meg a mátrixokat, nem olyan nehéz. Aki 3D grafikával foglalkozik, annak amúgy sem árt ennyi háttérismeret.
2011. jún. 7. 15:01
 6/6 anonim válasza:
a 3D-s programozáshoz logika és matek nagyon kell
2011. jún. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!