Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Meg lehet oldani, hogy egy...

Meg lehet oldani, hogy egy játékot egyszerre 2 gépről játszanak?

Figyelt kérdés
A LEGO játékokat (Harry Potter, Karib tenger kalózai, Star Wars, Indiana Jones stb...) lehet ketten játszani egy gépen. Hogy lehet megoldani, hogy pl az én gépem futtatná a játékot és én lennék az egyik karakterrel, a másik felhasználó a saját gépén pedig azt látja, ami az én monitoromon van és ő is tudná irányítani a másik karaktert. LAN nem igazán jöhet szóba, mivel kb 2 km-re lakunk egymástól.
2011. máj. 24. 18:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ezekben a játékokban nincs online multiplayer mód.
2011. máj. 24. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha van LAN benne, akkor léteznek LAN szimulátor programok, amik interneten keresztül összekapcsolnak gépeket, és a gépek felé úgy mutatják, mintha LANban lennének. Hamachi például ilyen. Ha nincs benne LAN mód sem, akkor kb sehogy.
2011. máj. 24. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs LAN mód. Igazából olyan lehetőségre gondoltam, hogy ha jól tudom Win7-en meglehet oldani, hogy neten keresztül egy másik gépen láthassák azt, ami az én gépemen folyik :D (távsegítség a neve, azt hiszem)

Mellé társítva egy olyan programmal, amivel az én gépemet is lehet irányítani a másikéról.

2011. máj. 24. 19:04
 4/6 anonim válasza:
Mink a suliban a lanschool használjuk.
2011. máj. 24. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Pl teamviewer, de ilyen célra elég lassú.
2011. máj. 26. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ezt tudom ajánlani:

SteamMyGame:

[link]

Még soha nem használtam,de ennek a programnak a lényege az lenne hogy a gépedre telepített játékokat meg tudod osztani más gépekkel és így lényegében neten keresztül mások játszhatnak azzal a játékkal ami a te gépeden van..Ám nem vagyok benne biztos hogy így lehet-e 2-en játszani,de azt meg lehet csinálni vele amit utoljára írtál...

De mondom még nem próbáltam,az oldalon sem jártam még soha.Szóval ha fel mész az oldalra és ki próbálod,azt saját felelősségre tedd.Csak mert mostanában egyre nagyobb divat hogy azt akarjuk meg verni aki linkeli a vírusos oldalt,programot xD

2011. jún. 2. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!