Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A pascal a program futtatásako...

Cadillo kérdése:

A pascal a program futtatásakor a Tool execution successful. Exit code =1 hibát ír ki. Mi a baj?

Figyelt kérdés
A Pascal-t már több helyről leszedtem. WinXp-m van, megnyitni megtudom, akár parancssorral, a programot beírom (csak, hogy írjon ki egy sort), le is fordítom (F9), de Sift+F9-nél már a fenti hibával leáll. Nincs kedvem más programot jelenleg megtanulni, és ezt is önmagam könyvből tanultam, de most hasznát szeretném venni. Ha valaki tudja, hogyan oldható meg, kérem jelezze. Minden jót!
2011. máj. 12. 17:55
 1/7 ejbenjaro ***** válasza:
Másold be légy szíves a program kódot ide. Illetve az is jó lenne ha kiderülne, h milyen pascal-t használsz (Turbo, Borland, Free Pascal, vagy valami egyéb).
2011. máj. 12. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen program lehet, de a Tool execution successfull ennyit jelent magyarul: Eszköz végrehajtása sikeres. (Lehet, hogy az eszközt jobb lenne máshogy fordítani, de most ez jutott az eszembe :D)
2011. máj. 12. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
És ha shift F9 helyett ctrl F9-et nyomsz? Mert az a futtatás.
2011. máj. 13. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rájöttem. Az F9 leellenőrzi. A ctrl+F9 lefuttatja és a shift+F9 meg kiírja a fenti szöveget szöveget, amitől nekem nem indult el....oh mein Gott
2011. máj. 13. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én is ezt mondtam! Jöhet a pacsi. :-DD
2011. máj. 13. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
A fene egye meg. Tegnap megtaláltam a kódot arra, hogy txt.be írja ki az általam lekért adatokat, de hogy leellenőrizzem a shift+F9 és ctrl+F9 közti különbséget most kitöröltem és fogalmam sincs, hogyan kell megadni, hogy csináljon txt-t. Valakinek valami ötlet?
2011. máj. 14. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:

var file f;

...

assign(f,'valami.txt');

rewrite(f);

...

writeln(f, akármi);

close(f);

2011. máj. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!