Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Windows Xp & Windows 7?

Cs kedvelok kérdése:

Windows Xp & Windows 7?

Figyelt kérdés
Nekem 2 éven keresztűl a xp volt feltelepitve a gépen s futott probléma nélkül! de mostanában nem jó híába telepitem ujból nem jó de ha felrakom a windos7-et akkor meg jó most egy darabig a win7 volt a gépen de azon nem lehet jatcanni se mert laggol így tegnap visszatelepitetttam a xp-t s megint nem jó a gép miért lehet ez? Olyan a hba hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor nem az "ÜDVÖZÖLJÜK" jön be hanem egy kis kocka szerű dialog s abba kell a felhasználó nevet s ha van akkor a jelszót irni nah ezt beis irom le ok-olom s bejön a képernyő ikonok nélkül!
2011. ápr. 23. 07:38
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
Jobbkatt az asztalra --> Ikonrendezés szempontja --> {x] Asztali ikonok megjelenítése.
2011. ápr. 23. 07:59
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

A klasszikus bejelentkezési ablakot meg így tudod kikapcsolni:

Start --> Vezérlőpult (klasszikus nézet) --> Felhasználói Fiókok --> A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása --> [x] Az üdvözlőképernyő használata --> Beállítások alakalmazása..

2011. ápr. 23. 08:05
 3/7 P.O.C. ***** válasza:

Amúgy nem tudom mi barmolta el a Windows XP -det így.

Eredetii érintetlen telepítőt használtál, vagy valamilyen taknyolt Vérpistike Windowst?

2011. ápr. 23. 08:07
 4/7 A kérdező kommentje:
NEtrőkl töltötem le
2011. ápr. 23. 08:18
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

Onnan is lehet összebarmolatlan verziót letölteni, pl.:

[link]

2011. ápr. 23. 08:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem jó a link :(
2011. ápr. 23. 10:55
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
Nekem simán bejön.
2011. ápr. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!