Hogyan lehet egy 20 Mbit olvasási és 20 Mbit írási sebességű pendrive-nál a filmek akadását meggátolni?
Figyelt kérdés
Gondolom, a 30/20 Mbit-esek elegendőek az avi filmek DVD-n való lejátszásukhoz. De én már kiadtam sok pénzt 20/20-asra. Mit ajánlanátok? A filmek tulajdonságait böngészve hol találom meg azokat az adatokat, amik kifejezik, hogy hány Mbit/sec sebességű a film? És ha túllépi a pendrive-om határait, mit csináljak, hogyan vegyem lejjebb a film sebességét? Ha egy konkrét, step to step megoldással segíteni tudnátok, annak nagyon örülnék.2011. ápr. 18. 23:43
1/5 anonim válasza:
Hát én nem vagyok nagy szekértő ebben a dologban, de azért egy 20mb/s átviteli sebesség elég kell hogy legyen bármilyen film akadásmentes lejátszásához.
Véleményem szerint nem a pendrive-al van a gond hanem a dvd lejátszód esetleg nem kezeli rendesen az usb-ről csatlakoztatott eszközöket.
2/5 anonim válasza:
azt probaltad mar h kikapcsolod a motion plust?
3/5 Panda Péter válasza:
a 20/20 nagyon elég (kéne hogy legyen), mással lesz a gond.
4/5 A kérdező kommentje:
Hol kapcsoljam ki a Motion Plus-t? Tudtommal ilyesmi LCD tv-kben van csak.
2011. ápr. 19. 08:18
5/5 anonim válasza:
hat azt hittem, azon nezed. :) akkor tenyleg valami massal lesz a gond, ahogy az elotted levo irta.
elozo elotti vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!