Magyarosítás készítés?
Üdv.
Szeretnék egy eléggé elterjedt játékhoz magyarosítást készíteni. Eléggé nagyméretű játék és sok magyar is játszik rajta, és pont ezért szeretnék rá magyarosítást, mivel ugye eléggé sokan játszanak úgy, hogy nem nagyon igazodnak ki a játékon. Mivel még csak most kezdeném ezt ezért szeretném megkérdezni, hogy hogyan működik ez. Tehát addig stimmel, hogy honlapot kell neki csinálni, meg nyelvi fájlokat kell keresni, viszont akkor a magyar szervereket is saját pénzből kell fenntartani? És persze akkor már a magyar regisztrációnak is külön adatbázist kell csinálni? Ezekre a kérdésekre szeretnék normális válaszokat kapni. Köszönöm.
Mihez szeretnél magyaritást készíteni?
AMÚGY:az nem magyarositás hanem magyaritás
Aion.
Nem tökmindegy? :D Magyarosítás - Magyarítás.
Nagyon zavaros nekem ez az egész írás.
Ha úgy gondolom ahogy te, akkor a magyar nyelvű szervert senki nem fogja helyetted futtatni, az a te dolgod lesz.
Egyáltalán tudsz programozni??
Szia.
Holnap oké. Ha nem akarsz érte fizetni akkor válassz ingyenest (atw, okhost...stb)
Játék:
Jó ha tudod hogy nem elég a nyelvi fájlokat lefordítani, még a textúrákat is újra kell formáznod.
Fejből megnem mondom, de pl ott a gta vice city.
Nézd meg milyen fájlokkal magyarítják.
Meg sok játék magyarítása... csak külön könyvtárba telepítsd és elemezd :D
Szerintem itt nem fog kapni olyan választ amiből meg tudod csinálni, mert erre senkinek nincs ideje.
De én a maya 8-at javaslom meg egy izmos gépet.
Hát nem.
Ha külföldön jársz, egy ételbe pirospaprikát szórsz, mert otthon úgy szoktad meg, az magyarosítás.
Ha lefordítod a programfelületet, az magyarítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!