A Visual C++ más mint a C++ és ha igen nagyából miben?
A C++ egy programnyelv, a VisualC++ pedig ennek egy implementációja.
A VC++ például abban különbözik a szabványtól, hogy több cucc van benne, sok extra könyvtár.
Utolsó, ezen szakadtam. Akkora marhaság, hogy majdnem tejet ad!
OOP nem azt jelenti, hogy ablak meg rajzolás, azt OOP nélkül is lehet, csak nehéz. Azt jelenti, hogy az adatokat képes vagy az őket kezelő eljárásokkal (metódusnak hívjuk innentől) együtt tárolni és feldolgozni, valamint egy hierarchiát felállítani a teljes rendszerben az osztályok kiterjesztésével (öröklés, inheritance).
A Visual C++ a C++ egy kiterjesztése, többet tud az extra libek miatt, de szintaktikailag ugyanaz.
@18:47
Ezt te se gondoltad komolyan szerintem :D Ekkora hülyeséget, hogy az objektumorientáltság azt jelentse, hogy az ablakban az objektumokat tudod mozgatni, még soha nem halottam. Ha ilyen hülye vagy, legalább ne tedd az elejére, hogy a "lehető legpontosabb". Najó, ezen még most is szakadok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!