Milyen vagy melyik programmal lehet "programokat" készíteni? Jól jönne a név, vagy akár egy link is róla!
Az Install Creator hogy a bánatban kerül ide? Az nem telepítőkészítő?
Amúgy nem érzem teljesen korrektnek, hogy valakinek, aki a jelek szerint az életben nem programozott, marha nagy és bonyolult nyelveket ajánlgattok. Nem lenne illendőbb egy kissé tényleg segíteni az indulásban a kérdezőnek? Ha belekóstol a programozásba, és tetszik is neki, majd talál komolyabb eszközöket magától is, egyelőre ajánljatok könnyű és pofás nyelveket.
A Pascal nem rossz tipp, viszont a képkezelésig eléggé macerás eljutni a teljesen kezdőnek, megtoldom a javaslatot a Lazarus fejlesztőrendszerrel. Mondjuk az sem túl kicsi... Én jobban szeretem, mint a VB-t, ingyen van, és .NET-rendszerre sincs szüksége.
Nem szükséges megtanulnod egyik programnyelvet sem, ha tudsz angolul : [link]
A szoftver nagyjából olyan mint egy építőkocka...
Mikor próbáltad utoljára a Lazarust? Sokat fejlődött 1-2 év alatt, szeretni persze nem kell. Nekem személy szerint rokonszenvesebb a VB-nél, az sem közömbös, hogy linuxon is megy. Ami a programozás nélküli programkészítést illeti, szerintem csúszós pálya, nem érdemes rámenni, volt már több hasonló kísérlet. Hellóvilág-programot persze könnyű készíteni (mint minden egyéb nyelven), de rendszerint az derül ki, hogy a bonyolultabb feladatok a programozásnál semmivel sem egyszerűbb fortélyokat igényelnek, csak éppen az adott rendszeren kívül semmire sem jók. Inkább valami programnyelv...
Kedves Kérdező! Jelezhetnél, hogy csak a szánkat -- vagy mit is -- tépjük, vagy el is olvasod a válaszokat. Ha igen, lesz még két tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!