Azure szolgáltatás lemondása?
Hali, regisztáltam Azure Trialra, ehhez bankkártya számot is meg kellett adni.Ki akartam próbálni hogy mégis hogy néz ki ez az egész.Létrehoztam egy servicet, csak egy mintaprogram volt, nem is igazán működött, úgyhogy egyszerűen megfeledkeztem a dologról, ez volt pár hete.Most kaptam egy emailt miszerint:
"E-mail értesítést küldünk a Windows Azure platformhasználat aktuális adatairól. Nyilvántartásunk alapján előfizetése a jelenlegi számlázási időszakban túllépte a megrendelésben foglalt számítási órák 125%-át. A megrendelésben foglalt mennyiséget túllépő órákért a normál díjszabás szerinti árat számítunk fel. Ha a használat mértéke ismert Ön előtt, nincs további teendő. Ha váratlanul éri a hír, jelentkezzen be a Windows Azure Dev Portal helyre, tekintse meg folyamatban lévő szolgáltatásait, és tegye meg a szükséges módosításokat, hogy a használati idő mértéke visszaálljon a normál mértékre."
A service tényleg futott, de mivel abba sem vagyok biztos hogy hogyan leehet elérni ezért semmi adatforgalom, semmi munkája nem volt.Úgy tűnik hogy a Microsoft ettől függetlenül számolta az időt.Egyrészt mitől függ hogy mennyit kell fizetnem, másrészt hogy tudom lemondani az egészet? Nem találok sehol ilyesmit, összesen annyit hogy a trial előfizetések maguktól lejárnak, de nem hiszem hogy ez lejárna magától... :SS Segítsetek légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!