Deniel17 kérdése:
Az nem baj ha így telepítek egy Vista Oprendszert?
Figyelt kérdés
Van egy Vista Oprendszer-em ami fent van a gépemen.(Letöltöttem a Torrentoldalamról) Iso formátumban van..és ha elinditom ugyanugy lehet telepiteni a gépre..Na de ez nem baj ha igy telepitem??2011. márc. 26. 14:12
1/4 anonim válasza:
Nembaj. Ugyanugy működik...:) De nem éri emg vistat telepiteni mert szarul lett optimizalva.. Inkabb win7..:)
Ice;)(16/f)
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem lesz jó vége annak, ha operációs rendszer alól akarsz operációs rendszert telepíteni (ha jól értem, amit írtál), írd ki egy DVD-re, képfájlként.
3/4 A kérdező kommentje:
és milyen írási sebeséggel kell kiírni??
Amúgy köszi a valászokat mindenkinek!
2011. márc. 26. 15:01
4/4 anonim válasza:
Legalacsonyabbal (én ezt ajanlom)
De nem lesz gáz, ha külön partícióra telepíti... Ha meg oprendszer alól telepít újrafog indulni a gép és a ugyanúgy tudod formázni a partíciót stb... 1 partícióra meg semmiképp sem érdemes telepíteni...
Ice;)(16/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!