Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mivel lehet Java programokat...

Mivel lehet Java programokat írni?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el tanulni eddig az elmélet ment, most a gyakorlat kéne. Azt írja hogy a Java Development Kit-re van szükség, de nemtalálom a gugliba se a java oldalán. Valaki tudja hol lehet letölteni vagy valami jó kis alt progit letöltőlinkel ? LMGTFY.com nemkell, mert ismerem a guglit
2011. márc. 16. 16:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2011. márc. 16. 16:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2011. márc. 16. 17:43
 3/13 MultiVadász ***** válasza:
Google: IDE wiki
2011. márc. 16. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Ismered a guglit de használni nem tudod. Nem mindegy. Gondolom az elmélet annyi volt hogy írd le nagybetűkkel hogy "JAVA". Erre adhattál 75%os megoldást...

De csak hogy lásd nem én vagyok a hülye: Eclipse IDE

Igencsak könnyű google-ban körbenézni hogy nagyon felkapott és elméletileg jó fejlesztőkörnyezet.

2011. márc. 16. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor miért nem szeded le a java development kitet? Amúgy szövegszerkesztővel lehet.

[link]

Egyszerű google keresés. És LÁM MEGLEPŐ első találatként hozza a legrelevánsabb találatot, a hivatalos oldal letöltőrészét. Szerintem ne programozz ha ennyire sötét vagy.

2011. márc. 17. 12:11
 6/13 MultiVadász ***** válasza:
Megjegyzem teljes tisztelettel, hogy a szövegszerkesztő program nem elégséges a programok fejlesztésére, különösen Java programok fejlesztésére nem, mivel a Java legjobb tudásom szerint nem szkriptnyelv.
2011. márc. 17. 19:58
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Java programok írásház tökéletesen elegendő a szövegszerkesztő. A LEFORDÍTÁSUKHOZ kell a fordító. De a program forráskódban is létezik.
2011. márc. 18. 09:50
 8/13 MultiVadász ***** válasza:
Létezik, csak egy programnak, amit nem fordítanak le valamilyen formában, nem sok értelme van.
2011. márc. 18. 18:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez persze igaz, de senki nem mondta, hogy ő akarja használni. Ő a Java program MEGÍRÁSÁRÓL beszélt, ahhoz elég a jegyzettömb. Senki nem mondta, hogy ne telepítsen mellé fordítót is, de amit te szuggerálsz, hogy MUSZÁJ IDE-t használni, az baromság. Én is leírtam, hogy tolja fel a JDK-t.
2011. márc. 19. 08:19
 10/13 MultiVadász ***** válasza:
Igen, itt jönnek azok a dolgok, hogy mit veszünk megírásnak. Ez viszont már tényleg egyéntől függ. (pl. én akkor veszek megírtnak egy programot, ha lefordítható és nincsenek benne nagyobb bugok.)
2011. márc. 20. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!