Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha 16évesen nem tudok programo...

Ha 16évesen nem tudok programozni, még lehetek nagy, profi programozó?

Figyelt kérdés
Csak mert az igazi nagyágyúk már 10-12 évesen elkezdék.
2011. márc. 15. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem késő ,ha akarod akkor főleg nem.

Sosincs késő semmihez.

Kezd csak el tanulni ,de vigyázz nehogy rámenjenek a szociális kapcsolataid.

2011. márc. 15. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem késő sőt :p

Pár év igazán nem számít, ha tényleg érdekel is kitartó vagy akkor simán menni fog

2011. márc. 15. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
A nagyágyúkban sem 10-12 évesen alakult ki a mérnöki szemlélet. Egy programnyelvet nem kerül sok időbe kiismerni. Tanuld meg az alapokat, igazán fejlődni úgyis csak az egyetemen lesz lehetőséged!
2011. márc. 15. 20:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem az év a lényeg. A "nagyágyúk" azért lettek azok, mert megszállottak. Pont ezért kezdték el hamarabb, mert már akkor is jobban érdekelte őket. Te nyílvánvalóan nem vagy ilyen, különben már elkezdted volna, de ettől még lehetsz JÓ és profi. Csak nem leszel magányos.
2011. márc. 15. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
16%
egyetemet pedig felejtsd el!
2011. márc. 15. 21:18
 6/13 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

az egyetemet miért felejtsem el? :O

2011. márc. 16. 17:47
 7/13 anonim ***** válasza:
A hülye válaszokat felejtsd el. Jó az egyetem.
2011. márc. 17. 09:46
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

Kedves kérdező!

Miért lenne gond? Én 12 éves vagyok, és már programozok online flash játékot, FTP-t használom, HTML-t tanultam. Rád most ez, a most elkövetkező időszakba vár! Sosincsen késő, ha úgy érzed, kezdj hozzá. És igen, bátorkodom biztosra venni, hogy egyszer még te is leszel profi, nagy programozó ha minden lelkesedésed odarakod! Higgy nekem!

üdv

12/F

Dante

2011. márc. 17. 12:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Engem a programozás a 13. születésnapomon kapott el, bár akkor még semmit nem tudtam róla.

A születésnapomra megkaptam a nagyapámtól pspre az nba live 2007-et, és nagyon megtetszett és érdekelni kezdett az, hogy hogyan lehet ilyet "csinálni"(írni).

Azóta voltak nehéz időszakok, amikor nem nagyon jöttek össze a dolgok, és tudom, hogy ez nagyon sok emberen kifog, és abbahagyják.

Én is így voltam ezzel, de mégis megeröltettem magam, és írtam tovább.

Ha te is kitartó vagy, akkor szerintem eggyáltalán nem baj, hogy 16 vagy.

Sok sikert!

14/Fiú(Nemsokárra 15):)

2011. márc. 22. 13:59
 10/13 tabaki ***** válasza:
A te korodban még valószínűleg nagyon soknak tűnik 5-10 év ide vagy oda. Később ezen mulatni fogsz -- gondolj csak bele: Akkora baj, hogy nem 40, hanem csak 45 éves korodban éred el a tökéletességet? Ha kellően be vagy zizzenve, tökmindegy a korod. Ha nincs meg benned a tehetség, kezdheted kétévesen is, attól nem leszel zseni.
2011. ápr. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!