Ha 16évesen nem tudok programozni, még lehetek nagy, profi programozó?
Nem késő ,ha akarod akkor főleg nem.
Sosincs késő semmihez.
Kezd csak el tanulni ,de vigyázz nehogy rámenjenek a szociális kapcsolataid.
Nem késő sőt :p
Pár év igazán nem számít, ha tényleg érdekel is kitartó vagy akkor simán menni fog
köszi az eddigi válaszokat!
az egyetemet miért felejtsem el? :O
Kedves kérdező!
Miért lenne gond? Én 12 éves vagyok, és már programozok online flash játékot, FTP-t használom, HTML-t tanultam. Rád most ez, a most elkövetkező időszakba vár! Sosincsen késő, ha úgy érzed, kezdj hozzá. És igen, bátorkodom biztosra venni, hogy egyszer még te is leszel profi, nagy programozó ha minden lelkesedésed odarakod! Higgy nekem!
üdv
12/F
Dante
Engem a programozás a 13. születésnapomon kapott el, bár akkor még semmit nem tudtam róla.
A születésnapomra megkaptam a nagyapámtól pspre az nba live 2007-et, és nagyon megtetszett és érdekelni kezdett az, hogy hogyan lehet ilyet "csinálni"(írni).
Azóta voltak nehéz időszakok, amikor nem nagyon jöttek össze a dolgok, és tudom, hogy ez nagyon sok emberen kifog, és abbahagyják.
Én is így voltam ezzel, de mégis megeröltettem magam, és írtam tovább.
Ha te is kitartó vagy, akkor szerintem eggyáltalán nem baj, hogy 16 vagy.
Sok sikert!
14/Fiú(Nemsokárra 15):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!