The social network filmben torteno hackeléseket hogyan lehet megcsinalni, milyen az az üres keresés?
ez még a film elején történik amikor leszedi a képeket a egyetem oldalairól
pl. üres keresés az milyen?
értem akkor kb. kiterjesztés szerint keresett
Milyen programnyelvet használhatott (C-t?) a filmben és egy facebookot :D C bem meglehet írni?
Köszönöm a válaszokat (Y)
Hát te aztán összesüketeltél itt mindenfélét:
"facebook az Html és CSS"
Szép is lenne, ha csak annyi lenne.
C nem arra való, egy weboldalt nem lehet vele megírni.
Lehet akár vele weboldalt is írni, de elég hülyeség lenne.
"A html-t direkt webprogramozásra használják"
A HTML nem programnyelv, egy leíró nyelv, tehát semmi köze a programozáshoz.
"Aztán a CSS ami nem nyelv, de nélküle csak statikus oldalakat lehet létrehozni html-ben."
A CSS is egy leíró nyelv
A CSS-nek semmi köze ahhoz, hogy egy honlap statikus vagy dinamikus.
"C pedig a programozás nyelve"
Mintha csak ez az egy programnyelv lenne???
Szvsz, ha nem értesz a témához, akkor inkább ne adj tanácsokat, mert így csak a hozzá nem értésedet fogod bizonyítani.
az egy script volt szerintem.. Magyar fordítás meg nulla :D
NUll-Script search.
hé te 2vel előttem, úgy gondolof hogy a php-t 2 hét alatt meg lehet tanulni???
ennyi erővel a java is 2 hét, sőt tegyük fel hogy angloul megtanulni elég lenne másfél hónap, ekkora balgaságot ritkán hall az ember
"hé te 2vel előttem, úgy gondolof hogy a php-t 2 hét alatt meg lehet tanulni???"
Az én hozzászólásom van kettővel előtted, és én semmi ilyet nem állítottam. Igaz nem nekem szántad?
És szvsz a programozást nem lehet megtanulni, hanem csak fejleszteni a programozói tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!