Félek az informatika órától. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
8. osztályos tanuló vagyok és pénteken programozni fogunk informatika órán a Pascal nevű programmal. Félek hogy nem fogom tudni megcsinálni amit kell. Nehéz lesz, mit kell majd csinálni? félek tőle. köszi2011. márc. 2. 13:56
1/10 anonim válasza:
egyszerű lesz.. de egy rakás szar is
3/10 anonim válasza:
Ajj, felesleges ilyenen izgulni. Az interneten rengeteg Pascal tutorial van angol és magyar nyelven, ha nem érted és a tanár sem magyarázza el akkor irány a Google.
4/10 A kérdező kommentje:
mer én nem vok jó az ilyenekbe. mit kell majd csinálni egyébként?
2011. márc. 2. 15:00
5/10 anonim válasza:
programozni :O :D először kiíratni képernyőre
h hello world
6/10 anonim válasza:
Első órán kb egy ilyet fogtok írni közösen:
Program HelloWorld;
uses crt;
begin
clrscr;
writeln('Hello!');
end.
Ez annyit csinál hogy kiírja az ablakba hogy Hello! . De jobb hogyha nem tanulsz előre, mert akkor elveszti a varázsát.
7/10 anonim válasza:
Az infó órák aranyosak a suliban.
Majd az egyetemen őrülsz,ha megírod a 7,8-ast.(Románia)
Én per pillanat 4 programozási nyelvet ismerek:
Pascal,C,C++,Matlab
Jövő évben jön:
Java, Asemlby
8/10 anonim válasza:
Nyolcadikban azért talán nem veszik annyira véresen komolyan a programozást. Szerintem csak belekóstoltok, végül is nem része az általános műveltségnek.
Úgyhogy nyugi! :)
10/10 anonim válasza:
20:44-es, melyik Egyetemen jársz? :D
Amúgy én is ROmániai vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!