Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Elszeretnék kezdeni tanulni...

Elszeretnék kezdeni tanulni programozást, melyik nyelvvel kezdjem és melyikkel folytassam?

Figyelt kérdés

Kozép suliban tanultunk pascal,delphiben (szerintem éppen,hogy az alapjaiban nyertunk betekintést).

Ha tudtok mondanátok egy ebookot is esetleg,ha eszetekbe jutna...

2011. márc. 1. 18:35
1 2
 11/14 nemtudommitdehogy ***** válasza:
Hát attól függ mennyire érdekel. Pascallal kezd és tökéletesítsd az könnyű még. És ha szeretnéd utána a C vagy a C++.
2011. márc. 2. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor tudhatnád, hogy a nyelv alkotója is arra törekedet, hogy minnél teljesebb részhalmaza legyen a C a C++-nak. Attól, hogy van egy két kivétel, azok mégse olyan volumenüek, hogy ezen vitatkozni kellene. Másrészt a multiparadigmának még mindig nem néztél utána, így leírom neked, hátha megtanulod, hogy ez azt jelenti, hogy a C++ támogatja az OOP-t, és a generitikus struktúrális megközelítést! Ez vonatkozik konkrétan a C++-ra, sztem ha egy nyelv támogatja az OOP-t, akkor OOP, akkor most már befejezheted, és visszamehetsz utcátseperni... Tipikus minden apróságba belekötök fórumozó vagy, egy kicsit absztrakt magyarázatot adtam a kérdésre, de a lényege érthetőbb volt, mint hogy itt dobálózol a szakszavakkal, amiket nem mindenki ért...
2011. márc. 2. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Jah értem. Te azt írtad, hogy MINDEN C kód lefordul, hozok ellenpéldát, most meg már jaj mégse olyan volumenűek. Hangember vagy, és hozzá még buta is, ami végtelen önbizalommal párosul. Csak az a szomorú, hogy anonim módon osztod itt az észt, tehát nem fogják tudni legközelebb, amikor hülyeségeket beszélsz, hogy nem szabad komolyan venni az agymenéseidet. Jah, szerinted az a nyelv OO, ami támogatja azt. Még jó, hogy az senkit nem érdekel, hogy szerinted mi az, az ipar köszöni szépen, jól el van a saját meghatározásaival, amik merőben eltérnek a tiédtől.
2011. márc. 2. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
41%
Jó látni, hogy ilyen ideges vagy :P Ez az, húzd még magad :) A kötekedéseid tudod ki zavarnak? Búj el de gyorsan... Már eléggé unlak, úgyhogy itt lezárom a dolgot, azt írsz amit akarsz, én úgyse olvasom el, ez a fórum nem azért van, hogy itt okoskodj. Tudd mindig nekem van igazam! :D
2011. márc. 2. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!