Hogyan lehet azt megoldani hogy ha egy képre rákattintok akkor annyiszor írja be az adott számot a szövegdobozba?
Milyen programozási nyelv?
Lazarusban (delphi szerű fejlesztőkörnyezet) én felhasználnám mondjuk a Timage objektumot, ennek az OnClick eseményét valami a Tag propertyjét. A Tag-be írnám, hogy a képen hanyas szám látható és így az OnClick esemény bekövetkeztekor csak a Tag-ben levő számot kell kiolvasni és átadni az edit megfelelő propertyjének.
Mivel nem írtad, hogy milyen programnyelvben kell, ezért feltöltöttem neked egy JavaScript számológépet:
Ebben igaz gombokat vannak, de azt ezt már tényleg át lehet alakítani linkekre, és a linkek lehetnek akár képek is, vagy akár a buttonhoz is adhatsz képet css background-image tulajdonsággal.
itt pedig megtalálod, hogyan is oldhatod meg Link Submittel.:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Mivel Delphi-ben már több éve nem programoztam, ezért inkább adok egy linket:
Nem töltöttem le sem a forrást sem a futtatható állományt, de gondolom, hasznos lehet az elinduláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!