Hogyan készítsek el egy Emelt Díjas SMS php scriptjét?
Sziasztok!
Rendeltem egy Emelt Díjas SMS szolgáltatást és nemrég kezdtem el kicsiben tanulgatni a php-t. Nem olyan kell, hogy torrent oldal támogatása csak egy sima támogató rendszer.
Az, hogy elküldi a felhasználó az sms-t és visszaküldi (benvan állítva már de nem phpba), hogy sikeresen támogatott minket. Előre is köszönöm.
Szolgáltató: www.szerverem.hu
Egy alapot szeretnék ami csak annyit tud, hogy válaszüzenetet küld és a szerverem.hu rendszerre szeretném mindezt.
Te nem értelmezed jól. Olyan támogatás vagy inkább regisztrálás egy nyereményjátékra úgy, hogy elküld egy 200ft-os sms-t és visszakapja, hogy sikeresen regisztráltál nyereményjátékunkra. Ennyi, de a szerverem.hu logolja az telefonszámot így könnyű lesz a sorsolás!
Erre kéne egy php script mert ez szükséges. Így nem műkdöik próbáltam.
netfizetes.hu
<?php
//mengézzük, hogy a netfizetéstol jött-e az sms
if($_SERVER["REMOTE_ADDR"] != '195.228.157.212'){print "Nem csalunk kicsi manó..."; return false;}
//mengézzük, hogy milyen kódot kapunk.
$stat=$_GET["status"];
$telefonszam=$_GET["tel"];
$prefix=$_GET["prefix"];
$uzenet=$_GET["text"];
$tarifa=$_GET["value"];
$smsid=$_GET["id"];
/*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- */
//meghatározzuk a többi változó értékét.
$felado_nev = "Netfizetes.hu Ertesito"; //IDE KELL ÍRNI AZ E-MAILNÉL SZEREPLŐ FELADÓI NEVET!
$felado_email = "system@netfizetes.hu"; //IDE ÍRJUK A FELADÓ E-MAIL CÍMÉT
$targy = "SMS érkezett"; //IDE ÍRJUK, AZ E-MAIL TÁRGYÁT.
/*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- */
//beállítjuk a rendszert.
$valaszsms = "Ide a válasz sms szövege jönn"; //IDE ÍRJUK A VÁLASZ SMS SZÖVEGÉT
$email = "timoc@timoc.hu"; //IDE ÍRJUK AZT AZ E-MAIL CÍMET AHOVA MENJEN A LEVÉL.
function email($felado_nev,$felado_email,$cimzett,$targy,$prefix,$szoveg,$tarifa,$telefonszam,$smsid)
{
$fejlec.= "MIME-Version: 1.0\n";
$fejlec.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-2\n";
$fejlec .= "From: ".$felado_nev."<".$felado_email.">\n";
$uzenet= "<html><head><TITLE>Üzenet</TITLE>
<META http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=iso-8859-2'>
<META content='MSHTML 6.00.2600.0' name=GENERATOR>
</head>
<body>";
$uzenet.="Tisztelt Hölgyem/Uram!<br><br>
Önnek Emelt díjas SMS-e érkezett a következő adatokkal:<br>
<b>- Prefix:</b> $prefix <br />
<b>- Üzenet:</b> $szoveg <br />
<b>- Tarifa:</b> $tarifa <br />
<b>- SMS ID:</b> $smsid <br />
<b>- Telefonszám:</b> $telefonszam <br /><br />
Tisztelettel,<br />
<b>Netfizetés.hu</b>";
$uzenet.="</body></html>";
@mail($cimzett,$targy,$uzenet,$fejlec);
}
if(($stat == 1) || ($stat == 3))
{
//kiküldjük az e-mailt
email($felado_nev,$felado_email,$email,$targy,$prefix,$uzenet,$tarifa,$telefonszam,$smsid);
//átadjuk a válasz sms-t
echo $valaszsms;
}
//ha a status kód 2 visszaadjuk az ok paramétert.
if($stat == 2)
{
echo "OK";
}
//ezennel végeztünk is :)
?>
Jó ezt már én is megtaláltam , de ez netfizetes.hu rendszeréhez való nekem meg a szerverem.hu -hoz kellene egy script.
A felhasználó küld egy 200ft-os sms-t. Visszakap egy üezetentet amibe az ál, hogy sikeresen regisztráltad magad stb stb. Ennyi lenne. De a szerverem.hu kér egy php scriptet. Alapból logolja a telefonszámokat és onnan pedig könnyű soroslni. Könnyű csak nem értek még hozzá.
Na, ez nekem egy kicsikét már sok. gondolkodom én, de nem igazán tudom mi a gondod, pedig már több mint 1 hete agyalok. A szerverem.hu ad neked egy Prefixet, és egy admin panelt, az admin panelben tudod beírni mi legyen a válasz sms, és ott tudod megnézni mennyi pénz jött be, és kitöl...
és kell egy php fájl amibe beírkálod hogy milyen sms-ek vannak, mennyiért...stb...de hiába adunk itt bármit, az adott oldalhoz kell igazítani... tehát ez így nagyon nehéz lenne.. ha torrent motorba akarod belökni, akkor abban benne van...eredetileg tamogatas.php...angolban meg donate.php néven fut.. vagy írd le a motor nevét hogy mit használsz...le...rom ha torrentoldal is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!