Mit tegyek, hogy a messengerem ne éljen önálló életet?
4.7.3001 a verziószáma, Windows XP alatt megy.
Az Outlook express 6-os verziója van. Ahol csak tudtam, kikapcsoltam az automata messenger indulást és bejelentkezést, de, mint a falrahányt borsó. Ha identitást váltok az outlookban, vagy egyszerűen elindítom a mozilla firefox-ot, akkor (nem mindig, csak néha) de már is biluxol a két kis figura és jelentkezik is befele. Nagyon-nagyon ritkán kell a messenger nekem. Hozzáértőktől várnék választokat: Nem tudom a messengert abszolút letörölni a gépről? Vagy: Nem tudom átírni benne a bejelentkezést valami kamura és akkor nem tud bejelentkezni? Vagy egyszerűen: nem lenne megoldható, hogy következetesen és megbízhatóan akkor fusson csak, ha ÉN ÚGY AKAROM? Előre is köszönöm, mert már nagyon utálom, hogy mint egy kis vírus, a messenger szabadon garázdálkodik a gépemen, és rámklittyentenek olyankor, amikor nem is számítok rá.
1. uninstall progi. ha a beépített verzió, akkor lehet, hogy kell hozzá a vindóz cd, és ott a "vindóz összetevők hozzáadása..." nem fog többet zavarni
2. tűzfallal letiltod, komolyabb tűzfalakkal meg lehet csinálni, amikor kell, feloldod
3. brutál módszer, de jó: megkeresed az indító exe-t, és egyszerűen kitörlöd, vagy átnevezed. ez akkor használható, ha nincs rendszergazda jogod, pl suliban, ahol mindig valaki más nevén jelentkeztet be
van ezektől sokkal egyszerűbb és kulturáltabb módszer
Egyszerűen csak kikapcsolod az automata bejelentkezést!
egyszerű megoldás, valóban.
csak nem árt elolvasni a kérdést, mielőtt válaszolsz.
idézet a kérdésből:
"Ahol csak tudtam, kikapcsoltam az automata messenger indulást és bejelentkezést, de, mint a falrahányt borsó."
a válaszod önmagában jó, de jenen problémát NEM oldja meg, tahát JELEN ESETBEN nem hasznos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!