Hogy mentsem el a könyvjelzőmből a cuccokat?
Böngésződ típusát is leírhattad volna.
Mozilla Firefoxban: Könyvjelzők/Könyvjelzők kezelése/Importálás és mentés/Mentés ezt a fájlt mondjuk elküldöd magadnak e-mailben, új gépen lemented ezt a fájlt, aztán a visszaállításnál Könyvjelzők/Könyvjelzők kezelése/Importálás és mentés/Importálás, kitallózod, és kész! Minden könyvjelződ újra a helyén. Szerintem más böngészőknél sem lehet sokkal másabb/bonyolultabb a művelet. Üdv.!
Ne elküldés gombot keress, biztos van valami külső pf-címed, Citromail vagy hasonló.
Ezt én is kipróbáltam.
Elmentettem a Dokumentumok közé, aztán Gmail-ben levelet küldtem magamnak, ugyanarra a címemre, melléklet csatolása, betallóztam az illető fájlt, küldés, és kész.
Nekem az a problémám, hogy megpróbáltam megnyitni, de a Windows nem tudja. Ekkor be kellene tallózni a Firefox-ot, hogy az nyissa meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!