C++ ban szeretném ha lehet! 1. Írjon programot, ami N darab ötjegyű véletlenszámot generál. Írja ki az összes számot, utána pedig azokat, amelyeknek az utolsó előtti számjegye hetes vagy kilences! Ezt hogy?
"Köszönöm a választ, de én olyan válaszokat várok ahogy már megvan oldva!"
Jah, akkor sajnálom, hogy leírtam a választ. Ezesetben 1) remélem senki nem oldja meg a házifeladatod 2) legalábbis ingyen. Undorítóak ezek az emberek, akik egy gramm erőfeszítést sem akarnak beletenni a saját házifeladatukba.
Azért szerencséd van kérdező, hogy a lustaság nem fáj :))
De most, ha dolgozat alatt kapsz egy ilyen feladatot? Oldja meg a tanár? A barátnődet vigye el randira más? A munkahelyeden dolgozzon helyetted más? De a pénz az már tetszene, ha te kapnád? :)
Kérj segítséget, én is, és az utánam következő is megadta a kiinduló támpontot, amiből már meg tudod csinálni. Gyanítom nem otthoni garázsprojectbe kell a dolog, hanem lecke, vagy versenyfeladat... Segítség van, de remélem én is, hogy senkisem oldja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!