JPnanel[9][9] panels; Hogy tudok mindegyikhez rendelni egy MouseListener-t? Ameigben lekezelnem mikor mouseEntered es mouseExited?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 11:01
1/3 A kérdező kommentje:
pl for (int i = 0 ; i<9; i++)
for (int j = 0; j<9; j++){
panels[i][j].addMouseListener(new MouseAdapter(){
public void mouseEntered(MouseEvent e){
panels[i][j].setBackground(Color.GREEN);
}
public void mouseExited(MouseEvent e){
panels[i][j].setBackground(Color.YELLOW);
}
});
}
Csak hogy igy nem jo :|
2010. dec. 11. 11:23
2/3 anonim válasza:
Egész pontosan mi nem jó ezzel? Nem fordul, vagy nem csinálja amit akarsz tőle? Mondjuk érzésre nem fog lefordulni, mert az i és a j nem értelmezhető az osztálydefinícióban, de lehet, hogy tévedek.
3/3 A kérdező kommentje:
Jhaa az a problema h nem ismrei az i,j-t de tetem ket globalis valtozot es prpbaltam azokalh lent amikor a haterszint valtoztatom akkor oda k,l-t irtam ugy mar ismerte csak hogy az utolso kockanal marat csak
2010. dec. 11. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!