LG km900 ha nincs rajta magyar nyelvű menü attól még rá lehet rakni?
Figyelt kérdés
Vagy tudtok adni linket hol vehetem meg ezt a telefont magyar nyelvű menüvel?(csak ne pink et)2010. dec. 2. 14:48
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
első linken rózsszin második vatera háát színt nem írnak 3-adik rózsaszín de van ott szürke is 80 fölöt szal ez nme jó
2010. dec. 2. 21:45
3/5 anonim válasza:
első link: nincs ott rózsaszín az csak FÓLIA annak a doboza .... 2 vatera nem tudom mi bajod van vele már több mint 100 cuccot vettem semmi bajuk még atam is el.. 3 link no comment
4/5 A kérdező kommentje:
első link nem a fóliárol beszélek de ha esetleg ott továbbmennél te is meglátnád mi van amögött
2010. dec. 3. 16:13
5/5 anonim válasza:
jóvan én segíteni akartam de itt nem tudtam sok szerencsét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!