A haverokkal szeretnénk egy játékot csinálni hasonlót mint a "call of duty" nem tudom hogy milyen programok kellenek az elkészítéséhez? Egyenlőre csak egy demo szerűség lenne sztorimód-ban
itt is tombol az önbizalom. :D
mint itt is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Boldog Karácsonyt...
Ilyet én álltalános 5-ik osztályában akartam csinállni a haverokkal.Felesleges programot kérned mert úgysem értenél a feléhez amit meg már előttem is leírtak h sokan dolgoznak rajta sokáig.És h gondoltad h majd leírnak 3 progit és need fél éven belül van 1 játékod??XD
Már csak annyit.GONDOLKODJ már ember ha olyan könnyű lenne mindenki játékokat készíteni amikor csak kedve szottyan!!!
Ne hallgass az itt kommentelőkre, simán össze lehet dobni egy népszerű játékot hobbiból. Példának okáért ott van a Penumbra sorozat, a World of Padman, Sauerbraten, Nexuiz, Alien Arena, OpenArena, Warsow, Smokin' Guns, Wolfenstein Enemy Territory, Urban Terror.
A Nexuiz mára már oda jutott, hogy kiadják Xbox 360-ra és PS3-ra, továbbra is ingyenes lesz, és valószínűleg első játékként fogja alkalmazni a CryEngine 3-at.
Pár dolog ami kell egy FPS-hez:
- GIMP
- Blender
- C++
- OpenGL
- id Tech 3/Sauerbraten engine (Nyílt forráskódúak, ami nagyon lényeges!)
Grafikában a Sauerbraten engine sokkal jobb, de komolyabban nem tanulmányoztam, ezért nem tudom, hogy más dolgokban hol van az id Tech 3-hoz képest. Ha jól tudom, akkor a COD első 3 része is id Tech 3-at használ, de az első az biztos.
WAREZ PROGRAMOKAT MEG QRV4R4 NE HASZNÁLJ ILYEN PROJEKTEKNÉL, MERT M3GB4SZH4TN4K ÉRTE, NAGYON KÖNYEN!
Vannak tökéletes alternatívák, tessék azokat használni. A Blender-re ez halmozottan igaz, mert ez a legnépszerűbb a profik körében, a GIMP meg tud annyit, mint a prolisopp. A fent említett játékok is ezzel készültek.
Szépdolog az igyekezet és hasznos dolog is
Anno IE1000c AZ ID GAMES is kb igy kezdte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!