Turbo pascalba mi a legbonyolultabb program amit meglehet irni?
Kérdező! Leírtam minden segítséget a snake-hez. És ötletelj mindig valamin, hogy mit csinálnál meg.
Vagy/és suliban is, amit feladnak feladatot, biztos, hogy jobban is meg lehet csinálni, mint ami az elvárás.
És nézegess a neten is !!! Pl ott van a prog.hu (szerintem tuti van ott Pascal is... bár elsőre biztos nem egyszerűek)
De még 3D-s játékot is lehet írni Pascal-ban. (bár akkor már én inkább más nyelvet ajánlanék :-P)
Magas szintű programnyelveken mindenfélére találsz függvényeket, ha meg nem, akkor össze tudod rakni. (na jó... ez a TP-nél nem igaz :-P valamit csak úgy lehet, hogyha assembly rutint is ír mellé az ember, de ebbe most ne menjünk bele)
Lényeg, hogy az alapokat jól el lehet sajátítani Turbo Pascal-ban.
gyáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
én még ezeket a tömböket se tudom fejböl nem hogy azokat a nehezebbeket, de szerintem arrol még a tanárunk se hallott soha életébe xD
Hát én már láttam TP alatt írt 2D-s lövöldözős játékot, ami MP3-at játszott :P
meg lehet csinálni, csak rengeteg meló és sok-sok kitartás kell hozzá
Nah meg persze az alapok rendes ismerete, hogy, ha hajnali 3kor is keltenek fel legmélyebb álmodból akkor is vágd a dolgokat rögtön
Van egy vezérlési világ, amivel jól el el lehet foglalkozni.
Itt kezdődik - [link] Vezérlések párhuzamos porton keresztül - Sas Tibor és a neten is lehet bányászni hozzá.
A gondot igazándiból a vezérlésekhez tartozó képernyők megírása okozza, ahhoz pedig csak találsz segítőt. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!