Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Turbo pascalba mi a legbonyolu...

Turbo pascalba mi a legbonyolultabb program amit meglehet irni?

Figyelt kérdés
mi csak hülye számos programokat irogatunk heti 8 óráb és kva unalmas, nem lehet vmi máriót vagy snake-t megirni?
2010. nov. 16. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező! Leírtam minden segítséget a snake-hez. És ötletelj mindig valamin, hogy mit csinálnál meg.

Vagy/és suliban is, amit feladnak feladatot, biztos, hogy jobban is meg lehet csinálni, mint ami az elvárás.

És nézegess a neten is !!! Pl ott van a prog.hu (szerintem tuti van ott Pascal is... bár elsőre biztos nem egyszerűek)

De még 3D-s játékot is lehet írni Pascal-ban. (bár akkor már én inkább más nyelvet ajánlanék :-P)

Magas szintű programnyelveken mindenfélére találsz függvényeket, ha meg nem, akkor össze tudod rakni. (na jó... ez a TP-nél nem igaz :-P valamit csak úgy lehet, hogyha assembly rutint is ír mellé az ember, de ebbe most ne menjünk bele)

Lényeg, hogy az alapokat jól el lehet sajátítani Turbo Pascal-ban.

2010. nov. 17. 03:45
 12/16 A kérdező kommentje:

gyáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

én még ezeket a tömböket se tudom fejböl nem hogy azokat a nehezebbeket, de szerintem arrol még a tanárunk se hallott soha életébe xD

2010. nov. 17. 19:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát én már láttam TP alatt írt 2D-s lövöldözős játékot, ami MP3-at játszott :P

meg lehet csinálni, csak rengeteg meló és sok-sok kitartás kell hozzá

Nah meg persze az alapok rendes ismerete, hogy, ha hajnali 3kor is keltenek fel legmélyebb álmodból akkor is vágd a dolgokat rögtön

2010. nov. 24. 01:33
 14/16 anonim ***** válasza:
ha a tömböket nem tudod akkor tegyél le a bonyolultabb programokról. gyakrolatilag adatot nem tudsz tárolni..
2010. nov. 24. 22:18
 15/16 A kérdező kommentje:
az fasza
2010. nov. 26. 18:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Van egy vezérlési világ, amivel jól el el lehet foglalkozni.

Itt kezdődik - [link] Vezérlések párhuzamos porton keresztül - Sas Tibor és a neten is lehet bányászni hozzá.

A gondot igazándiból a vezérlésekhez tartozó képernyők megírása okozza, ahhoz pedig csak találsz segítőt. Üdv

2010. dec. 6. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!