Nem tudom telepíteni a C#-ot, mit tegyek?
Nem tudom felrakni a C#-ot mert a telepítő ezt a hibaüzenetet írja ki: "An earlier version of Microsoft Visual Studio 2008 has been detected on the system that must be updated to SP1 before installation can proceed..."
Régebben volt C++-om, de csak hülyén lehetett letörölni, úgy hogy programok törlésében kb 30 elemet kellett egyenként kitörölni, aztán még a főkönyvtára megvolt és azt is, lehet ez az oka annak, hogy nem tudom a C#-ot installálni. Van valami jobb megoldás a Windows újratelepítésénél?
Ejj kölök. A programokat amiket telepítettél, nem LETÖRLÖD, hanem uninstallálod. Ejjejj. Tanuld meg.
Jah és nem a C++-t és a C#-t telepíted, mert ezek nyelvek, többféle fordító tudja őket fordítani. Te a Visual Studio-t akarod telepíteni illetve eltávolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!