Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nem tudom telepíteni a C#-ot,...

Nem tudom telepíteni a C#-ot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom felrakni a C#-ot mert a telepítő ezt a hibaüzenetet írja ki: "An earlier version of Microsoft Visual Studio 2008 has been detected on the system that must be updated to SP1 before installation can proceed..."

Régebben volt C++-om, de csak hülyén lehetett letörölni, úgy hogy programok törlésében kb 30 elemet kellett egyenként kitörölni, aztán még a főkönyvtára megvolt és azt is, lehet ez az oka annak, hogy nem tudom a C#-ot installálni. Van valami jobb megoldás a Windows újratelepítésénél?

2010. nov. 3. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendszer visszaállitás?
2010. nov. 3. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:
nincs elmentett időpont, nem tudom visszaállítani
2010. nov. 3. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg kitakarítani a sok maradvány szemetet ezzel:

[link]

2010. nov. 3. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Ejj kölök. A programokat amiket telepítettél, nem LETÖRLÖD, hanem uninstallálod. Ejjejj. Tanuld meg.

Jah és nem a C++-t és a C#-t telepíted, mert ezek nyelvek, többféle fordító tudja őket fordítani. Te a Visual Studio-t akarod telepíteni illetve eltávolítani.

2010. nov. 4. 08:56
 5/7 A kérdező kommentje:
unsinstalláltam... 30 elemet egyenként, mivel egyben nem lehetett de még utána is megvolt a főkönyvtára:)
2010. nov. 4. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a VS 2010-et felrakod az akkor is felmegy, ha a 2008 már fönt van. Nekem mindkettő fent van a munkám miatt, eddig még semmi probléma nem volt.
2010. nov. 4. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:
oké köszi, megpróbálom felrakni 2010-et
2010. nov. 5. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!