Visual Studio 2022-ben kódolás közben hogyan tudom lecsukni az alsó sávot bezárás nélkül?
Figyelt kérdés
Az Output és az Error List ablakokat szeretném lerakni kicsibe, de nem akarom őket bezárni sem. Meg kézzel leméretezni sem. Van erre mód, hogy kis méretben "leüljenek" valahogy? Aztán ha meg kell, akkor oda kattintok rájuk alul.aug. 22. 20:34
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
#1: Alul az Output ablaknál ugyanennél a kapocs ikonnál már "Toggle pin status" van nekem. Ezt én is néztem, de ez csak rögzíti az ablakot. Lehet kivették ezt az Auto hide-ot belőle? Ez most nálam Visual Studio 2022 Community.
aug. 23. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!