Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy átlag webfejlesztőnek...

Egy átlag webfejlesztőnek mennyi időbe telne lefejleszteni egy a gyakorikerdesekhez hasonló oldalt?

Figyelt kérdés
És mennyi pénzt kérne egy ilyen munkáért?
aug. 14. 06:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
7%
Mivel webfejlesztőt írtál, feltételezem, hogy csak a frontendre gondolsz. Az néhány nap, és mivel kőkorszaki technológiákról van szó, nettó 2-3 ezer forintos órabérnél többet pofátlanság érte elkérni.
aug. 14. 08:00
 2/19 anonim ***** válasza:
44%
Ennyi nem lenne elég. A háttérben nem árt egy pár teljes munkaidős (akár 0-24) moderátor, folyamatos fejlesztés legalább az első pár hónapban, és a kategóriákat sem lehet az elején ötletszerűen összeválogatni, a nulláról indulás pedig gyakorlatilag esélytelen, bármilyen jó is, a hiányzó tartalom és felhasználók miatt.
aug. 14. 08:23
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ mik a pontos igények, csak a fő funkciók megvalósítása, vagy minden apró részlet. Pl ott van a toplista, tag rendszer, értékelés, figyelt kérdés stb. Meg itt kérdés az "átlag" az most junior, senior, hány év és milyen irányú tapasztalat nálad?

Mert sokan az "átlagot" úgy képzelik valójában, hogy kb 1-2 évet, nagyon alap dolgokat foglalkozott juniorral kell számolni. Hisz aki ért hozzá, a szakmában van, abban fel sem merül a kérdés, mivel ő maga meg tudja becsülni a saját tudása alapján mennyi idő alatt tudná megcsinálni.

A másik, hogy én soha nem dolgoztam csak 1 projekten. Mármint munkahelyen napi 8 órában, tehát főállásban dolgozva úgy ment, hogy volt új projekt, de attól még a régieknél is estek be feladatok.

Szerintem olyan félévet-1 évet mondanék szinttől, ismerettől és választott technológiáktól függően. Meg persze az igényektől is függ ez az idő.

aug. 14. 08:34
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

Egy gyakorlott mediornak, feltéve, hogy nem kell bugra meg pixelre pontosan ugyanezt reprodukálni, csak a fö funkciókkal(felhasználók, kérdések, válaszok, válasz értékelés, privát üzenetek, toplista, kategória-alkategória, valami minimál admin felület): szerintem olyan 4-6 hét.

Egy seniorból két mediorból egy juniorból meg egy tesztelöböl álló csapatnak alsó hangon fél év.

aug. 14. 09:33
 5/19 anonim ***** válasza:
13%
42
aug. 14. 13:39
 6/19 anonim ***** válasza:
41%

Ez aztán értelmes válasz volt...

42 micsoda krumpli, deszka, pc, vagy szék?

Ha az időre vagy az összegre utalsz akkor se tiszta mire gondolsz?

Idő esetén percre, órára, vagy napokra gondolsz?

Összeg esetén meg megint csak nem tiszta, hogy pl úgy érted h 42ezer forint e mondjuk?

aug. 14. 13:45
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
#6 A Galaxis útikalauz stopposoknak c. regényre gondolt, aminek persze semmi köze a témához.
aug. 14. 14:07
 8/19 anonim ***** válasza:
13%

"Egy seniorból két mediorból egy juniorból meg egy tesztelöböl álló csapatnak alsó hangon fél év."

Húúúúú bazzz!

Tök egyedül, max. 20 nap alatt lefejlesztem az egészet.

aug. 15. 05:35
 9/19 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem is egy gyakorlott full-stack fejlesztő lefejleszti az egészet 4 hét alatt, ha nem kell hatalmas terhelésre számítani.
aug. 15. 06:18
 10/19 anonim válasza:
34%
Más szemszögből működő oldalt készítettem kb 7 nap alatt, hasonló alap funkciókkal és sok saját ötletettel, még készítem de a legtöbb funkció már most is működik megfelelően még kis csiszolás és megvagyok vele. www.voters.hu ez egy szabad vélemény és szavazás generátor ahol az adott temakorben lehet kérdést szavazást indítani, akár képekkel is. Pl melyik a szebb táska stb... Egy fajta pozitív vagy negatív vissza csatolásnak lehet jó a kérdezőnek. Tervezem még a mesterséges intelligencia beépiteset ami pl az adott temakorben segít majd, felmeri az interneten található adatokbol a releváns információkat, egyfajta Népszerűségi index alapján
aug. 15. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!