Egy átlag webfejlesztőnek mennyi időbe telne lefejleszteni egy a gyakorikerdesekhez hasonló oldalt?
Attól függ mik a pontos igények, csak a fő funkciók megvalósítása, vagy minden apró részlet. Pl ott van a toplista, tag rendszer, értékelés, figyelt kérdés stb. Meg itt kérdés az "átlag" az most junior, senior, hány év és milyen irányú tapasztalat nálad?
Mert sokan az "átlagot" úgy képzelik valójában, hogy kb 1-2 évet, nagyon alap dolgokat foglalkozott juniorral kell számolni. Hisz aki ért hozzá, a szakmában van, abban fel sem merül a kérdés, mivel ő maga meg tudja becsülni a saját tudása alapján mennyi idő alatt tudná megcsinálni.
A másik, hogy én soha nem dolgoztam csak 1 projekten. Mármint munkahelyen napi 8 órában, tehát főállásban dolgozva úgy ment, hogy volt új projekt, de attól még a régieknél is estek be feladatok.
Szerintem olyan félévet-1 évet mondanék szinttől, ismerettől és választott technológiáktól függően. Meg persze az igényektől is függ ez az idő.
Egy gyakorlott mediornak, feltéve, hogy nem kell bugra meg pixelre pontosan ugyanezt reprodukálni, csak a fö funkciókkal(felhasználók, kérdések, válaszok, válasz értékelés, privát üzenetek, toplista, kategória-alkategória, valami minimál admin felület): szerintem olyan 4-6 hét.
Egy seniorból két mediorból egy juniorból meg egy tesztelöböl álló csapatnak alsó hangon fél év.
Ez aztán értelmes válasz volt...
42 micsoda krumpli, deszka, pc, vagy szék?
Ha az időre vagy az összegre utalsz akkor se tiszta mire gondolsz?
Idő esetén percre, órára, vagy napokra gondolsz?
Összeg esetén meg megint csak nem tiszta, hogy pl úgy érted h 42ezer forint e mondjuk?
"Egy seniorból két mediorból egy juniorból meg egy tesztelöböl álló csapatnak alsó hangon fél év."
Húúúúú bazzz!
Tök egyedül, max. 20 nap alatt lefejlesztem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!