Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudna segíteni valaki openHASP...

Tudna segíteni valaki openHASP telepítésében?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok a témában és szükségem lenne az openHASP-ra, hogy elkészítsek egy ESP32-es vezérlőhöz való felületet. Le tudná írni valaki részletesen, hogy hogyan lehet telepíteni ezt a rendszert, mert az interneten talált instrukciók nekem túl zavarosnak tűnnek.

jún. 2. 15:07
 1/3 Gugu Gabor ***** válasza:

Öhhh hol akadtál el?

[link]

jún. 2. 20:07
 2/3 A kérdező kommentje:

A legelején. Egy ESP32-S3-4848S040 vezérlőm van.

Megszoktam, hogy a Windowsban van egy telepítőfájl amin az ember végigmegy és a végén rákattint az ikonra ami elindítja az alkalmazást. De itt minden olyan bonyolultnak tűnik.

jún. 3. 15:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Odáig eljutottam, hogy fent van az Openhasp az eszközön, és tudok csatlakozni rá a számítógéppel, de tervezni még nem igazán.

Hogy lehet képernyőket készíteni, tervezni? Bár kezdetnek az is jó lenne, ha egy böngésző megjelenne rajta.

jún. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!