WordPress, rendelések automatikus "Completed" státuszba állítása nem működik?
Üdv! A következőt szeretném elérni:
Ha valaki lead egy rendelést a honlapon és minden kosárban lévő termék készleten van a rendelt mennyiségben, akkor a rendelés státusza "Processing" státuszból automatikusan "Completed" státuszba kerüljön.
A kód rendben is működik, azonban ha egy termékből csak egy darab van készleten (és a rendelt mennyiség is egy, tehát pont elég termék van) akkor a funkció nem működik. Feltételezem azért, mert a kód a rendelés leadása után fut le, amikor a készletmennyiségből már levonásra került a rendelt mennyiség, azonban nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni.
Eddig jutottam el:
Előre is köszönöm a segítséget!
Sikerült megoldani, a probléma valóban csak az volt, hogy túl későn fut le a kód.
"Feltételezem azért, mert a kód a rendelés leadása után fut le, amikor a készletmennyiségből már levonásra került a rendelt mennyiség, azonban nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!