Junior webfejlesztő, karrierváltás?
Üdv!
Egy e-kereskedelmi céghez szeretnék jelentkezni, min. 1 év PHP (OOP szemlélet), MYSQL, HTML tapasztalatot várnak, ami lényegében meg is van (jelenleg symfony-val ügyeskedek)
Mivel csak érettségim van, így hátrányban érzem magam a friss diplomás programozókhoz képest, fogalmam sincs az én tudásom hol van az övékhez képest
Rendelkezem 4 év tapasztalattal e-kereskedelmi területen, webáruház üzemeltetéssel foglalkoztam (az említett cég rendszerét is 2 évig kezeltem)
Tudásomhoz mérten programoztam is (scriptek, ismétlődő folyamatok automatizálása stb)
Tapasztalataitok alapján a cégeket érdekli, hogy egy programozónak van-e ismerete az adott területen? Egy junior állásnál előnyt jelenthet?
Ez most komoly?
Ez most komoly?
Ez most komo, ko moly moly?
Azt kell megértened kérdező, hogy jelenleg mindenki is self-taught programmerként akar elhelyezkedni. Diplomával is nehézzé vált már amúgy, csak hát nyilván ez tűnik a legkisebb ellenállású útnak, amíg nem szembesül azzal az ember, hogy mennyit is ér az egész a munkaerőpiacon...
Lassan 2 éve tart a post-covid leépítés. Olyan embereket raktak ki az utcára már, akik nagyon nem juniorok. Ezért van az, hogy a legtöbb junior pozi, az valójában senior pozi csak junior fizetéssel.
Majd helyre fog jönni ez a szakma is amúgy, de az irrealisztikus bérek és a fél év bootcamp után megváltom a világot álomnak vége.
Mi a mostani karriered? Erősen mérlegelendő, hogy megéri-e eldobni ezért...
"Mivel csak érettségim van, így hátrányban érzem magam a friss diplomás programozókhoz képest"
Nem csak úgy érzed, hanem hátrányban is vagy.
"fogalmam sincs az én tudásom hol van az övékhez képest"
Sehol.
"Rendelkezem 4 év tapasztalattal e-kereskedelmi területen, webáruház üzemeltetéssel foglalkoztam (az említett cég rendszerét is 2 évig kezeltem)"
Ilyen erővel pék is lehettél volna 20 évig, semmi relevanciája nincs.
Ilyen paraméterekkel neked esélyed nincs elhelyezkedni.
-Egy Experr
#6 az expert-től távol vagy. Egy Expert (alias Senior/Staff/Principal) sokkal több alázattal rendelkezik és inkább építő kritikát mond, semmint lealázót.
Úgy látom sokat "bántottak" a munkaerő piacon. Amilyen bánás módot kaptál, olyanná válsz. Hát törd meg a sort. Jobb lesz neked is és szárnyalni fogsz. Akkor leszel expert.
8.
Ez egy troll, akit kivágtak már első héten az egyetemről.
"Ez egy troll, akit kivágtak már első héten az egyetemről."
Ez? Egyetemnek a közelében sem járt soha.
Egy ócska troll. Fogyelemre sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!