Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szeretnék biztonságos Linuxot,...

Szeretnék biztonságos Linuxot, van valami szoftver ingyenes/olcsó ami megoldja a biztonságot?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok a Debian Linuxban, nem érzem magam profinak. aaPanel volt az egyik szerveren de úgy tűnik feltörték (pedig követtem a Security javaslatait) és még így is... Tűzfalon minden nem használt port zárva volt. Fogalmam sincs hogy csinálhatták, sok minden törölve és elállítottak. Kb. kizártak.

Van valami biztonsági szoftver?

2024. febr. 22. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%

A leggyengébb láncszem az ember.

Iktasd ki.

2024. febr. 22. 18:43
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát átnéztem a szervert, de mint ha nem is az én VPS-em lenne. Se aaPanel nyoma, se wwwroot mappa, teljesen más dolgok telepítve (nem webszerver). Hogy mi történhetett, nem tudom. Mint ha áttelepítették volna vagy a rendszergazda elállított valamit és nem oda mutat az IP. Írtam nekik.
2024. febr. 23. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!