Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » It területen a gyakornoki...

It területen a gyakornoki tapasztalat mennyivel ér kevesebbet egy teljes álláshoz képest?

Figyelt kérdés
Junior pozikra pályáznék
2023. nov. 30. 11:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%
8-as vagyok. Miért pontoztatok le? XD Hátrány ha valaki tud németül vagy mi?
2023. dec. 5. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
#11 az osszes valasz le van pontozva.
2023. dec. 5. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Attól függ mennyire vagy jó és milyen meggyőzően tudod állítani, hogy "Alig volt 1-2 tantárgyam, így közel 40 órában dolgoztam végig az utolsó 1 évet".

Főállás keresésnél kb ha 1 év tapasztalatom volt, de ha 40 órában, folyamatos munkaviszonnyal számoltuk volna, akkor inkább 4 hónap, ettől függetlenül úgy áraztam be magam mintha már legalább 1 év tapasztalatom lett volna főállásban és mindenhol azt mondtam, hogy flexibilis 40 órában dolgoztam és olyakor nehezebb időszakokban 30-ban.

Végül úgy olyan fizetéssel vettek fel, ami szerintem az 1 éves főállású tapasztalat után is nagyon jónak számítana.

2023. dec. 18. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
72%

Ez igazság szerint semmit nem ér később, mert a tényleges tapasztalatba nem számolod bele.

Viszont pályakezdőként aranyat ér. Teli van az IT frissdiplomásokkal ÉS jelenleg csökkent a kereslet rájuk. Magyarán valahogy neked ki kell tűnni a többiek közül, ebben pedig a gyakornokis tapasztalat fog a legtöbbet segíteni.

Ha nincs diploma után legalább 8 hónap gyakornoki tapasztalatod, akkor konkrétan egy rémálom lesz elhelyezkedni a jelenlegi piacon.

2024. márc. 18. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!