PHP, JS-ben valaki esetleg egy gyors iránymutatást tudna adni?
Van egy kis projektem, ami egész jól halad, de elakadtam benne :)
Ha valaki esetleg unatkozik a munkahelyén vagy van egy kis szabad ideje, és van kedve, segíthetne! :)
Egy javascript functiont kéne átdolgozni, mert akárhogy próbálkozom, nem megy. Nem azt kérem feltétlen, hogy a kódot írja át, már az is segítség, ha a logikát elmagyarázza, hogy hogyan csinálná.
Köszi a segítséget előre is. Egy f1-es indítólámpát csináltam, ami méri a reakcióidőt. Nem eredeti ötlet, de a weboldalamra jó kis plusz feature lenne. A legjobb időt méri, menti az adatbázisba.
A lényege, hogy első klikkre elindul a lámpa. Amikor mindegyik felvillan, random idő múlva lekapcsol, innentől méri az időt a 2. klikkig. Ez rendben is működik. Viszont nem akarom hagyni, hogy spammelve az egeret mindenkinek jó ideje legyen. Ha a user hamarabb klikkel mint, mint ahogy kialszanak a lámpák, akkor a körnek invalidnak kéne lenni, kiírni valamit és resetelni a játékot. Ezután a következő klikkre nyilván menne tovább minden.
Minden túl korai kattintással egy másodpercre állítanám a "kezdés" idejét.
HA folyamatosan kattintgat, sosem kezdődik el, ezt észreveszi, abbahagyja, és 1 másodperc múlva már indul is a function-od.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!