Hol, milyen platformon tudnék app ui-t tervezni?
Figyelt kérdés
Van egy ötletem, aminek a kinézetét szeretném elkészíteni kattintható módon (pl ha a saját adatok fülre kattintasz, akkor bedob arra az oldalra, ha az edzés fülre, akkor indíthatod az edzésed, stb.) Nekem most nem kell működjön az app (értsd adattárolás nem kell hozzá), csak a design-t akarom megtervezni, ami viszont úgy nézne ki, mintha tényleg egy app lenne. Nézegettem play store-ban is a lehetőséget, interneten még többet, ezt nem nagyon tudják kezelni az elérhető designerek. (Vagy a teljes appot akarják kódolás nélkül elkészíteni, vagy nem lehet linkelt oldalakat készíteni.) Valaki tud esetleg olyan designert, ami tudja ezeket és ingyenes (akár csak 1 hétre is elég).2023. nov. 18. 19:13
2/2 anonim válasza:
Figma?
Széleskörben használt designerek és fejlesztők által a webfejlesztésnél. Mobilnál nem tudom, mert fejlesztőként nem ismerem annyira az eszközt, leginkább csak nézem a design terveket, amiket a grafikusok csinálnak, de jó eszköznek tűnik.
Itt elvileg azt is meg lehet csinálni, hogy a design frameket összekapcsolod és tudsz navigálni köztük. Tehát a designt interaktívvá teszed.
Azt nem tudom, hogy ingyenes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!