Hogy tudnám beállítani hogy billentyűzet kombinációval tudjam ki/be kapcsolni a wifi-t a pc-men?
Figyelt kérdés
Van rajta wifi de ugye nem alapból volt az alaplapban benne hanem ilyen usb wifi jel adóval lett megoldva rajta. Néha full randon megszakd a wifi jel akkor ki kell kapcsolnom majd újra be a wifit és egyből működik. Játék közben elég idegesítő tud lenni.2023. nov. 6. 21:37
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, de én ilyen gombról még nem halottam, pedig nekem rog strix gamer laptopom volt, amin mindenféle beállítást lehetett gombokkal vezérelni, de hogy ilyen gombról nem hallottam még, az is biztos.
2/2 CspCsj válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!