Az alabbi javascript object letrehozasban mi rossz, mivel nem irja ki a kivant szoveget?
1-1-ben kiirtam egy videobol. ott mukodik. nekem nem.
<p id="demo3"></p>
<script>
function stud(name, age, studies) {
this.name = name;
this.age = age;
this.studies = studies;
}
var student = stud("Chris", 21, "Computer Science");
document.getElementById("demo3").innerHTML = student.name + " of the age " + student.age + " studies " + student.studies;
</script>
A probléma a kódodban az, hogy nem használod az new kulcsszót az stud függvény meghívásakor, ami konstruktorfüggvényként van definiálva. Az new kulcsszó nélkül a this a globális objektumra (a böngészőben ez window) fog mutatni, és nem hoz létre egy új objektumot a konstruktorfüggvény segítségével.
<p id="demo3"></p>
<script>
function Stud(name, age, studies) {
this.name = name;
this.age = age;
this.studies = studies;
}
var student = new Stud("Chris", 21, "Computer Science");
document.getElementById("demo3").innerHTML = student.name + " of the age " + student.age + " studies " + student.studies;
</script>
Koszonom a gyors valaszt.
A legdurvabb , hogy az oktatovideobol hianyzik a new, 100szor atneztem mi stimmel.
az igazsag az, hogy 3 modot mutatatott meg egy id-ra hivta az osszeset.
en gyakorlaskent 3 kulonbozo id-t hoztam letre,ezert lett demo3 a neve.
De mikor frissitette a bongeszojet, miert jelent meg neki, vagyis miert nem tunt el a felirat?
mivel rossz volt igy maradt az utolso jo aktiv?
megneztem egy id-t hasznalva es nem tunik el, tehat az utolso "jot" hagyja kiirva.
bazz, durva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!