Hogy bírjam működésre a Visual Studiot Mac-en?
Egyetemi programozás folyik C# nyelven. Én Mac-en tudom ezt csinálni, viszont a Windows-on ismert felület teljesen más, mint Mac-en.
Ki, hogy oldotta meg, hogy ez működjön?
Van valami megoldás erre?
Köszi!
Ehhez a következő kérdéseim vannak:
- Amikor programozás oktatásnál a suppoort hiánya miatt nem ajánlják a MAC-et, mi vitt rá, hogy almát használj?
- Mit mondott az oktató vagy a szaktársaid? Egyetemi hallgatóként egy gyk. jellegű oldalon feltenni a kérdésed az egyetem vagy a google használata helyett igencsak gyenge képességekre vall.
2: Igen, de még egy évig megmarad és elvileg a vscode tud már mindent, de próbáltam és nem az igazi.
3: virtuális géppel megoldom, rdp-vel csatlakozok másik gépre, de engem az érdekelt, hogy van-e valami bevált megoldás erre.
Csoporttársakat nem igazán ismerem még, levelező és egyszer láttam eddig őket, többségük online vesz részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!