Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha tanuléom a C nyelvet akkor...

Ha tanuléom a C nyelvet akkor uttánna hogyan tovább?

Figyelt kérdés

14 vagyok 8. oszt

tanulom a C nyelvet és ha azt befogom fejezni hogyan tovább???

maradjak a c-nyelveken??

c,c++ vagy c#

mert aztmondják hogy a c# a jövő

(de mindenhol azt látom hogy c++,c programozó)

elkéne döntenem mert a jövő fontos:):)

2010. okt. 16. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
C++, C#, Java, HTML, PHP, Flash, stb. Ez a jövő ;)
2010. okt. 16. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
A C# .NET inkább JAVA. Többet ér!
2010. okt. 16. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:

"14 vagyok 8. oszt

tanulom a C nyelvet és ha azt befogom fejezni"

Az még nagyon-nagyon-nagyon (...) nagyon sokára lesz, mire te igazán jól tudsz majd C-ben programozni. Eleve ahhoz nem általános iskolai matek kell (de nem is középiskolás). Szerintem addig scriptnyelveket kéne tanulnod (python-t például).

2010. okt. 16. 20:55
 4/13 A kérdező kommentje:

hát azt gondoltam és azt nem is a közeljövőre és nemis a távolabbi hanem az egyetemi jövőre gondoltam

és az van hogy a C-t azt elkezdtem és azokat a phyton izéket nem is ismerem nem is tudom mit tudok írni bennük!!

vagy hogy mi a haszna! semmit sem tudok róuk!!

2010. okt. 16. 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
Milyen jó vagy matekból pl ha nem voltál egy megyei matekon se első akkor kezd a Pascallal, (én voltam és mégis azzal kezdtem még 5.-ben, megérte) a pascallal jóformán semmitse érsz ezért azután tanuld vagy ha már elkezdted a c-t akkor azután tanuld a C++ nagyon sok programot írtak abban és szerintem azzal mész a legtöbbre, de érdemes megismerkedni a linux-szal mivel "Windows-ban programozni olyan mintha kényszerzubbonyban szeretnél megtanulni táncolni" ha nem akarod kitörölni a winwows-od akkor virtual pc-ben csináld!
2010. okt. 16. 21:08
 6/13 A kérdező kommentje:

linux alatt is ugyan az a parancs meg stb. nem??

akkor meg mi más van abban??

2010. okt. 16. 21:21
 7/13 A kérdező kommentje:

ja és a pascallal kezdtem:):)

az tök jó volt kedvesvolt ...

(de ami megfogott benne az a szép képernyője!!!!!!!:))

2010. okt. 16. 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:

A Linux érti a C nyelvet, de sok más nyelvet is.

A parancsok egy része egyezik a Windows parancsaival, de más része egészen más. De ne izgulj, a legtöbbször ablakozó felületet is kapsz hozzá.

Az ismerkedéshez ajánlom Pere László könyveit, és a tájékozódást az interneten.

A helyzetet bonyolítja, hogy többféle Linux is van. Kezdőknek az Ubuntut és a Debiant szokták ajánlani.

2010. okt. 16. 22:10
 9/13 Vérgibbon ***** válasza:
Előtte inkább a Magyar nyelvet kellene megtanulnod, ha magyarban ilyen hibákat vétesz akkor milyeneket hibázhatsz az angolban?
2010. okt. 16. 23:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Nyilván csak gyorsan írt. Bocsánatos bűn, de én nem ablakos linuxra gondoltam hanem parancssorosra, lehet hogy az elején unalmas lesz, de sokat tanulhatsz e oprendszer szerkezetéből.
2010. okt. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!