Kalandjáték plusz minigame, milyen ötlet?
Egy kalandjátékot készítek és az jutott eszembe, hogy a hagyományos történetvezetést egy kicsit felturbóznám azzal, hogy a játékba beillesztenék más tipusú (például platform, vagy logikai) játékokat is, persze csak egy-egy rövidebb szakasz erejéig, de ezek is a játék részei lennének, kikerülhetetlenül hozzájárulnának a továbblépéshez, a küldetés sikerre viteléhez.
Ki hogy látja, előnyére válna ez az alapjátéknak vagy sem?
Köszönöm a válaszokat.
Nagy hülyeség volt tőlem ez a szavazósdi, mert ebből sajnos épp a lényeg nem derül ki, hogy az eddig 5 ellenszavazó miért tartja problémásnak ha más fajta játékstílus is megjelenik egy kalandjátékban.
Köszönöm a biztató szavakat is. Való igaz, hogy én döntök, hiszen az én termékem lesz a játék, csak azért hozakodtam elő a kérdésemmel, hogy némi képet kapjak a véleményekről, hogy ez a hibrid megoldás mégis, milyen fogadtatásra találna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!